Збереження та підвищення соціального статусу сімей

Батькам призначена роль захисника своїх дітей. Перш за все, це належне виховання, створення сприятливих побутових умов проживання, а також збереження і розвиток фізичного та психічного здоров’я дитини. За невиконання та порушення батьківських обов’язків наступає відповідальність, передбачена законодавством.

З метою надання методичної допомоги батькам, підвищення їх рівня виховного потенціалу, спеціалістами центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді 10 серпня 2016 року було проведено виїзд в Рилівку та Дубіївку

Під час виїзду відвідано 3 сім’ї, які перебувають в складних життєвих обставинах, з батьками проведено бесіду щодо дотримання санітарно-гігієнічних побутових умов, належного виховання дітей та їх підготовки до школи.

У 3 сім’ях здійснена перевірка цільового використання державної допомоги при народженні дитини. Виявлено, що кошти використовуються батьками раціонально, придбано необхідні меблі та речі першої необхідності для повноцінного і комфортного проживання родин. Батьки володіють основними навиками догляду за дітьми. Випадків нецільового використання коштів немає.

logo

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*