«З відкритим серцем до дітей»

19 грудня День Святого Миколая – покровителя і заступника дітей –  вважається одним із найбільш шанованих, цього дня найбільше очікує саме малеча, адже Святий Миколай приносить усім діткам довгоочікувані подарунки. Ця чудова традиція передається з покоління в покоління, адже саме вона прищеплює головні життєві цінності нашим діткам: милосердя, щедрість, любов, небайдужість до ближнього, доброту.

         Цього року вже традиційно переддень Святого Миколая для працівників районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді розпочався із проведення благодійної акції «З відкритим серцем до дітей» для дітей інвалідів прикутих до ліжка, завдяки якій 10 дітей з обмеженими функціональними можливостями отримали подарунки. Окрім того працівниками ЦСССДМ було відвідано 12 родин які перебувають с складних життєвих обставинах по Маківській ОТГ, всі діти, що виховуються у вищезгаданих сім’ях отримали подаруночки від Миколайчика.

Побажання дітей прості, і їх під силу виконати кожному з нас…Приємно, що є люди,яким не байдужа доля людей, які живуть поряд…

Ми щиро вдячні всім небайдужим людям, які не стали осторонь акції  за розуміння та підтримку, а саме  приватним підприємцям Боднару С.Б. (ФГ «Подільська марка»), Магері В.В. (ТОВ «Верест»), Анталу В.І.,  Кузьмінському Л. Л.

 Та найбільшою винагородою для усіх нас була радість в очах дітей, яка не мала меж, приємно було спостерігати за маленькими оченятами, які світилися щастям та вдячністю за подаровані презенти.

Радість дітей – безцінна, тож давайте спільними зусиллями допомогати всім хто цього потребує, сіяти в їхніх душах  добро. Адже доброта  – найбільша цінність нашого життя. Це саме та якість, що коштує так дешево, але цінується так дорого!

%d0%b2%d0%b0%d1%80%d0%be%d0%bf%d0%be %d0%bf%d1%80%d0%be%d0%bb %d0%bf%d1%80%d0%be%d1%80%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%b0%d0%be%d1%80%d0%be%d0%bb

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*