З любов’ю до переможців

14 лютого у багатьох країнах світу відзначають день Святого Валентина, або як його називають –  День усіх Закоханих, і Україна не виняток. Цей день, напередодні весни, прийнято проводити з коханими людьми, дарувати їм подарунки та листівки у вигляді сердець, які називають «валентинками».

 Але, на жаль, в нелегку сьогоденність не кожен має змогу отримати привітання. Тому працівники Хмельницького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді вже третій рік поспіль, заручившись підтримкою студентів вищих навчальних закладів міста, учнів СЗОШ №29, ЗОШ №18 та НВК №2, 09 лютого 2017 року провели акцію під  назвою «З любов’ю до переможців». Таким чином зібрали  теплі речі, смачні подарунки і виготовили листівки, присвячені любові та увазі до тих, хто нам небайдужий – до захисників своєї Вітчизни, відданих синів України.

 У найлютіші морози та хуртовини разом подарували тепло наших сердець  українським солдатам, від яких залежить доля рідної землі! Проявили небайдужість студенти та школярі міста, взяли участь у виготовленні валентинок для наших солдатів,  які будуть передані в зону проведення антитерористичної операції, завдяки організаторам «Центру допомоги учасникам АТО».  Загалом виготовили близько 500 валентинок, передано 15 кг солодощів та дитячий одяг, взуття, іграшки для дітей, які проживають на території проведення антитерористичної операції.

IMG_20170209_143252IMG_20170209_150643IMG_20170207_174720

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*