З нагоди Європейського дня захисту дітей від сексуального насильства та сексуальної експлуатації

18 листопада європейська спільнота відзначає День захисту дітей відсексуального насильства та сексуальної експлуатації.

Проблема насильства над дітьми є актуальною в усьому світі, це прихована проблема, точну кількість потерпілих установити надзвичайно складно.

Сексуальне насильство та сексуальна експлуатація дітей є серйозним порушенням прав дитини та має довготривалі і руйнівні наслідки на все життя.

Основними завданнями Європейського дня захисту дітей від сексуального насильства та сексуальної експлуатації є підвищення рівня обізнаності суспільства про проблему насильства над дітьми.

З цією метою соціальними партнерами: Старокостянтинівським центром соціальних служб,  службою у справах дітей Старокостянтинівської районної державної адміністрації 24 листопада 2016 року на базі Радковецької ЗОШ І-ІІІ ступенів проведено захід на тему: «Захист дітей від сексуального насильства та сексуальної експлуатації». Учнівська молодь з цікавістю слухала виступи: начальника служби у справах дітей Москалюк В.І., юрисконсульта районного центру соціальних служб Павліченко Н.А., медичного працівника школи Никитюк Н.Г. Учасники заходу отримали тематичну буклетну продукцію.

cam00827cam00824 cam00826

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*