Кам’янець-Подільська громада підготувала дітей до школи

1 вересня 2016 року завершилася щорічна благодійна акція Кам’янець-Подільського міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді «Готуємо дітей до школи», яка проходила за підтримки Кам’янець-Подільського міського голови Михайла Сімашкевича.

Cім’ї, що отримали допомогу, щиро дякують Михайлу Євстафійовичу, а також небайдужим мешканцям нашого міста за розуміння та підтримку. Адже, 59  дітей з сімей, які перебувають у дуже скрутному матеріальному становищі, у тому числі діти з сімей вимушених переселенців, вже отримали новий шкільний одяг, рюкзаки та канцелярські товари, а також вживані теплі речі.

Висловлюємо слова вдячності магазину «Ніколь», який надав одягу для дівчаток – 64 одиниці на суму близько 20 тис. грн., магазину «Мілано», що надав спортивного одягу – 25 одиниць на суму близько 12 тис грн., магазину «Школярик», який надав одягу, взуття та шкільного приладдя – 7 одиниць на суму близько 1,5 тис. грн., а також колективу міського центру зайнятості за надані канцелярські товари та приладдя.

Неоціненну допомогу надали й кам’янчани у вигляді вживаних речей: шкільних костюмів, взуття, теплого одягу тощо. І не важливо, хто та скільки надав, а важливо, що громада міста Кам’янця-Подільського має одне велике добре серце, не байдуже до інших людей. А посмішка щасливих та святково вбраних дітей у День знань – найкраще цьому підтвердження!

0 5 Школярик Нiкол_

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*