Кам’янець-Подільський міський Центр СССДМ вітає з Міжнародним днем сім’ї!

KPMCSSSDM_cr  День встановлений Генеральною Асамблеєю ООН у 1993 році й покликаний привернути увагу світового співтовариства до проблем сім’ї, підвищити рівень поінформованості у питаннях стосовно сім’ї і поглибити знання соціально-економічних і демографічних процесів.

  Родина продовжує залишатися центром соціального життя, забезпечуючи благополуччя всіх її членів. Слово «родина» походить від кореня «род», «рід», що говорить саме за себе. «Сім’я» це народження і виховання дітей, яке традиційно вважається основним призначенням створення сім’ї. А ще це міцний духовний зв’язок між усіма її членами.

  Кам’янець-Подільський міський Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді нагадує, що краще, ніж долати проблеми, що виникли в сім’ї, їх завчасно попередити. Тому, якщо у вас виникають певні питання, що стосуються подружніх стосунків, виховання дітей, взаємовідносин поколінь – звертайтеся до спеціалістів центрів соціальних служб, які працюють в області. У м. Кам’янці-Подільському: вул. Шевченка, 26, ІІІ поверх, тел. 9-14-29.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*