Кам’янець-Подільський міський Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді інформує

kogda-novorozhdennye-nachinayut-videt  Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 30 жовтня 2014 року №623, «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо функціональних обов’язків державного соціального інспектора» контроль за цільовим використанням державної допомоги при народженні дитини, допомоги на дітей одиноким матерям та створенням належних умов для повноцінного утримання та виховання дітей здійснюється центрами соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, шляхом проведення вибіркового обстеження окремих сімей.

  Протягом 2017 року до Кам’янець-Подільського міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді від Департаменту соціального захисту населення поступило 800 повідомлень про призначення допомоги.

  Спеціалісти Центру здійснили перевірки у 542 сім’ях, що складає 68%.

  У двох сім’ях виявлене нецільове використання призначених коштів. Стосовно цих сімей спеціалістами Центру підготовлені пропозиції та подані до Департаменту соціального захисту населення щодо припинення виплати допомоги.

  Тому Кам’янець-Подільський міський Центр СССДМ доводить до відома усіх, хто отримав допомогу при народженні дитини чи буде отримувати:

  1. Будьте готові до того, що до вас прийде працівник Центру здійснити контроль за цільовим використанням коштів.
  2. У випадку, якщо ви будете перешкоджати здійсненню перевірки – інформація буде подана до Департаменту соціального захисту населення, і як результат – вас очікує припинення виплат вищезазначеної допомоги.
  3. Спеціалісти Центру виконують свої посадові обов’язки, тому просимо з розумінням поставитись до перевірки.

  За більш детальною інформацією щодо здійснення перевірок звертатися до Кам’янець-Подільського міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (вул. Шевченка, буд. 26, ІІІ поверх).

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*