Карантин – це не канікули, поради батькам, щодо вивчення навчального матеріалу вдома:

  • По-перше, треба розуміти, що це не час для відпочинку. Тому графік дитини має залишатись таким, як і в навчальний період.
  • Дітям із середньої та старшої школи важливо мати чітко визначені робочі години для виконання завдань онлайн, щоб час за ноутбуком не розмивався.
  • Важливо, аби ця робота відбувалася спринтами — проміжками у 20-25 хвилин із перервами на чай, перекус або прогулянка на балконі, присадибній ділянці.

DityStudy01 (1)  Щоби краще організувати навчання вдома, існує безліч платформ та YouTube-каналів для вивчення тих чи інших предметів. Наприклад, з 16 березня телеканал Київ транслюватиме у YouTube відеоуроки зі шкільної програми, які вестимуть найкращі вчителі столичних шкіл і ліцеїв. Тому це великий шанс для учнів всієї країни, дізнатися про навики подачі інформації столичних вчителів, а для вчителів перехопити досвід у своїх колег. Тож не прогавте свій шанс та скористуйтеся такою можливістю.

  Найкориснішими уроки будуть для учнів старших класів, щоб підготуватися до здачі ЗНО. Відео уроки виходитимуть щодня по буднях, по три-чотири на день — о 9:30, 11:30, та 13:30. Тривалість — 30 хвилин. Усього в програмі трансляцій 12-13 предметів: біологія, хімія, українська мова та література, історія України, світова історія, географія, фізика, алгебра, геометрія, німецька та англійська мови.

  Також у цьому допоможуть різні навчальні платформи. Зокрема:

  • Студія онлайн-освіти для школярів — EdEra
  • Гейміфікована платформа для підготовки до ЗНО — iLearn
  • Безкоштовна підготовка до ЗНО — Besmart
  • Онлайн-курси для школярів, студентів і дорослих — Prometheus

  А також батьки можуть допомогти своїм діткам відвідати таку сторінку в інтернеті, як: Книга-мандрівка (просвітницький канал).  Багато корисного ви можете знайти на сайті Освіта.ua, платформа для вивчення математики Matifik, та для дошкільнят сайт з дитячої творчості Крокотак.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*