Коли головне – вчасно звернутися по допомогу…

Емблема ЦСССДМ  Днями у важкій ситуації опинилась жінка з дітьми, яка постраждала від домашнього насильства. Але у житті немає безвихідних ситуацій – головне вчасно звернутися за підтримкою до відповідних організацій та, що вкрай важливо, мати бажання з ними співпрацювати задля того, щоби подолати свої проблеми.

  Наразі Кам’янець-Подільський міський Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді влаштував маму з дітьми до державного закладу «Хмельницький обласний центр соціально-психологічної допомоги».

До відома.

  Державний заклад «Хмельницький обласний центр соціально-психологічної допомоги» надає соціальні послуги особам віком до 35 років, які внаслідок стихійного лиха, збройних конфліктів, домашнього насильства та насильства за ознакою статі, торгівлі людьми або реальної загрози їх вчинення тощо перебувають у складних життєвих обставинах і не можуть самостійно їх подолати.

  Основним завданням центру є надання комплексу соціальних послуг, зокрема з надання притулку, кризового та екстреного втручання, консультування, особам, які перебувають у складних життєвих обставинах, що сприятиме якнайшвидшому їх поверненню до нормальних умов життєдіяльності.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*