Конфлікт, що всередині…

Внутрішньо-особистісний конфлікт один із найскладніших конфліктів, який відбувається безпосередньо у внутрішньому світі людини.

Такі конфлікти умовно можна назвати як „конфлікти між тим, що є і тим, що хотілося б мати”, або „між тим, що ви хочете і тим чого не хочете”, „між тим, хто ви є і тим, ким хотіли би бути”.
В реальному житті людині часто доводиться робити вибір на користь того чи іншого можливого варіанту, відсуваючи на другий план  інші. Наприклад, кохання чи багатство, сім’я чи робота, особисте життя чи кар’єра.

Виникає ситуація внутрішньої напруги і протиріч, яка стимулює людину самовизначатися, розвиватися, самовдосконалюватися. Проте не завжди це вдається зробити з легкістю. Часто людина не готова до змін, до компромісів, до вибору. При тривалому внутрішньому конфлікті , який не знаходить рішення, в людини починає псуватися характер, і, як наслідок, відносини з близькими, друзями, колегами… і навіть здоров`я.

Якщо дуже хочеться розібратися у собі, щоб хтось допоміг подивитися на ситуацію з іншого боку, слід звернутись до спеціалістів психологів.

В  місті  Хмельницькому працює Служба «Телефон Довіри 15-50» безкоштовної психологічної підтримки та допомоги.

Зателефонувавши за номером «15-50» з міського телефону, або (067) 133-15-50 з мобільного ви можете поспілкуватись з психологом та розповісти про свою ситуацію.

Лінія психологічної допомоги працює цілодобово. Ваша бесіда зі спеціалістом-консультантом абсолютно анонімна.

Зателефонувавши, ви може отримати інформаційну, консультаційну, психологічну допомогу.

реклама до статті ХМ місто

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*