КПМЦСССДМ та послуги, які він надає

послуги_cr  Днями була проведена зустріч спеціаліста Кам’янець-Подільського міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді із студентами Кам’янець-Подільського відділення Ірпінського державного коледжу економіки та права на тему: «КПМЦСССДМ та послуги, які він надає».

  Студенти дізналися, що Центр надає підтримку сім’ям з дітьми та молоді, які через ті чи інші причини опинились у складних життєвих обставинах та потребують сторонньої допомоги. Члени сімей можуть отримати безкоштовні консультацію юриста, пройти психологічну діагностику, а у разі потреби – корекцію, отримати навички виховання та догляду за дітьми різного віку, також можуть отримати сприяння у оформленні документів, налагодження зв’язків з членами родини, громадою тощо.

  Особливий інтерес у молоді викликали такі напрямки роботи Центру, як «Розвиток та підтримка волонтерського руху» та «Залучення потенціалі громади до надання допомоги сім’ям, що перебувають у складних життєвих обставинах». Адже минулого року волонтерський загін коледжу взяв участь у благодійній акції Центру до Всесвітнього дня захисту дітей «Подаруй дитині свято». Маємо надію на подальшу плідну співпрацю.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*