КРУГЛИЙ СТІЛ ЩОДО ПОПЕРЕДЖЕННЯ НАСИЛЬСТВА В СІМ’Ї

qqq

17 лютого заступник голови районної державної адміністрації Олег Омелянюк взяв участь у круглому столі на тему «Співпраця та чітка взаємодія управління соціального захисту населення, служби у справах дітей, районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та Старокостянтинівського відділення головного управління Національної поліції України в Хмельницькій області щодо попередження насильства в сім’ї».

Учасниками заходу стали представники управління соціального захисту населення, служби у справах дітей, відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та Старокостянтинівського відділення головного управління Національної поліції України в Хмельницькій області, психологи, які проводять корекційну роботу з особами, які вчиняють насильство в сім’ї.

Насилля в сім’ї – одна із найболючіших соціальних проблем сьогодення. Саме тому управління соціального захисту населення ініціювало проведення круглого столу. Даний захід було проведено з метою активізації спільної роботи щодо попередження насильства в сім’ї.

Усі присутні взяли активну участь в обговорені теми, що безумовно сприяє покращенню роботи у даному напрямку.

В ході обговорення учасники круглого столу дійшли згоди, що з метою попередження проявів насилля в сім’ях слід проводити спільні наради, а злісних кривдників викликати на засідання Координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання насильству в сім’ї та протидії торгівлі людьми.

 

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*