Летичівським селищним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведено квест на тему: „Україна – це ми”

день незалежності 2018 1  З нагоди святкування 27 річниці з Дня проголошення Незалежності України Летичівським селищним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведено квест на тему: „Україна – це ми”.

  Квест – командна гра-пошук – рухлива та одночасно інтелектуальна. Учасники відгадували загадки, ребуси, зашифровані послання та інші завдання, а всі підказки інтригували, змушували орієнтуватись і стрімко переміщатись територією стадіону.

  Усі завдання квесту були про Україну, її державні символи, міста, національний одяг, відомих українських поетів, народну творчість.
Діти отримали безліч нових вражень та позитивних емоцій. Об’єднавшись у веселій грі, вони мали можливість проявити себе творчо, інтелектуально, гуртом долати перешкоди, виконувати завдання і, найголовніше, зрозуміли, що результат залежить не від когось одного, а від взаємодії всіх членів команди.

  А наприкінці квесту, коли всі завдання були виконані та знайдені усі підказки, ко­жен учас­ник за свої ста­ран­ня от­ри­мав на­го­ро­ду.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*