Летичів долучився до акції

З 04до 24 квітня 2016 року відбувся ХІ етап щорічної Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця», метою якого є збір коштів для закупівлі медичного обладнання у дитячі реанімації. В минулому 2015 році, на зібрані волонтерами Хмельницької області кошти, було придбано медичне обладнання у Хмельницьку дитячу обласну лікарню. Обстеження на устаткуванні, що було закуплено в результаті благодійної акції проводиться безкоштовно.

Вже вкотре до акції долучилися і жителі нашого містечка. Не дивлячись на події, які відбуваються в нашій країні, ніхто не залишився осторонь від проблем маленьких подолян. Майже усі підприємства та організації, управління та відділи Летичева долучилися до акції.

Окремо хочеться подякувати адміністрації Летичівського НВК №1, який взяв активну участь у проведенні акції, а також відзначити роботу наших юних волонтерів – Андрушко Ганни та Зьомко Вікторії учениць 9 класу Летичівського НВК № 1. У цьому році під час проведення акції зібрано 1082  грн., що майже на  300 грн. більше, ніж в минулому році.

Зібрані кошти волонтери благодійного фонду „Серце до серця” планують використати на придбання апарату штучної вентиляції легенів (ШВЛ) «HOMILTON-T1». Даний дихальний апарат  може застосовуватися як для короткочасної, так і тривалої ШВЛ під час транспортування у дорослих і дітей вагою від 3 кілограмів.

Спасибі ще раз кожному за участь у акції. Виділивши частинку коштів, Ви поділилися теплом своїх сердець і теплом своєї душі,  щоб хоч трішечки зігріти хворих діток.

Exif_JPEG_420 Exif_JPEG_420Exif_JPEG_420 Exif_JPEG_420

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*