«Любов до Батьківщини починається з родини» самe під таким гаслом пройшов форум сім’ї «Щаслива родина – міцна Україна», який відбувся 17 травня 2018 року у Летичівській гімназії

IMG_0568  Все найкраще, що є на землі, починається з сім’ї. Сім’я — джерело любові, добра, поваги, взаємодопомоги та збереження кращих традицій людських взаємин. Міцна і дружня українська родина, в якій звучить дитячий сміх, панує злагода і мир – є запорукою сильної та успішної держави.

  «Любов до Батьківщини починається з родини» самe під таким гаслом пройшов форум сім’ї «Щаслива родина – міцна Україна», який відбувся 17 травня 2018 року у Летичівській гімназії. Серед запрошених була і директор СЦСССДМ Смакула Л.С. Гості форуму висловлювати своє бачення проблем сучасної української сім’ї, поділились власним досвідом сімeйного виховання, запропонували конкретні шляхи вирішення кризових явищ інституту сім’ї в Україні.

  На завeршeння форуму учасники виробили модель сучасної сім’ї, яка передбачає збереження культурних та національних традицій у поєднанні із мобільністю, адаптивністю до вимог швидкозмінного сьогодення.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*