«Лісова Школа 2108»

  30 травня з нагоди Дня захисту дітей за ініціативи служби у справах дітей Шепетівської РДА, та районного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді проведено одноденне туристичне таборування для дітей із сімей пільгових категорій. У програмі дня «Лісової Школи» був тренінг – уроки безпеки, а також основи туризму,  установка наметів, смуга перешкод, в’язання вузлів, виконання початкової стрільби із пневматичної гвинтівки, спортивні ігри, розваги, конкурс творчих поробок лісова фантазія.

  Працівники служби у справах дітей (начальник служби Богуш Ю.С.) заздалегідь вирішили всі організаційні питання та подбали про побут, комфорт, організували гаряче харчування для всіх учасників табору. Спеціалісти центру соціальних служб ( директор Романець Л.Я.) організували і провели практичні занятя з дітьми, працівники сектору ювенальної привенції (ст. інспектор Семенюк О.І.) забезпечували безпеку в таборі і також долучалися до зо спільних занять з дітьми під час розваг. Медична сестра Марина постійно на поготові тримала зеленку та лейкопластир. А також до участі у таборуванні залучено досвідченого волонтера центру соціальних служб Мельника О.С. яких впродовж всього таборування був у центрі уваги дітвори. В’язання вузлів, подолоння смуги перешкод на паралельних мотузках, навісна переправа, установка туристичних наметів – це саме ті моменти які найкраще сподобались і запам’яталися дітворі.

  По завершенню таборування Перший заступник голови РДА Танасієнко Ю.П. підвела підсумок проведеного заходу та для кожної дитини вручила лист-подяку, побажала дітям веселого літа і здійснення мрій.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*