Літо для дітей

IMG_6366  09.08.2018р. з метою оздоровлення дітей, пропаганди здорового способу життя та активного проведення дозвілля на околиці села Судилків проведено одноденне туристичне таборування у якому взяли участь діти разом із своїми батьками.

  Відповідальність за організацію та проведення заходу покладалася на заступника директора-начальника відділу соціальної роботи районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Сергія Мельника. А також для змістовного проведення таборової програми долучалися партнери центру соціальних служб. Спеціаліст міськрайонного центру зайнятості Лідавець Янна розповідала про основну діяльність центру зайнятості, перелік послуг для населення які пропонує установа, а також про питання профорієнтації дітей «Ким я хочу бути».

  Великий обсяг роботи виконували волонтери центру. Олександр Мельник проводив спортивномасову та розважальну програму з дітьми та дорослими. Художник дизайнер Ліна Лисена навчала дітей виготовляти сувеніри із підручних засобів, психолог Іванна Іванова спонукала всіх учасників табору до позитивного мислення та продуктивного спілкування. Облаштуванням побуту та відповідальність за приготування їжі взяли на себе турботливі багатодітні мами Віра Трусова та Ольга Жданович.

  Поставлені цілі досягнуті, все що було заплановано виконане. Діти і дорослі завершили день у хорошому настрої з приємними враженнями.

IMG_6336 IMG_6355 IMG_6420 IMG_6423

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*