Маленькі кам’янчани готові до школи

  80 дітей з 33 сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, і перебувають у дуже скрутному матеріальному становищі, отримали допомогу до нового навчального року.

  За підтримки міського голови Михайла Сімашкевича та за ініціативи Хмельницького обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді благодійну акцію «Готуємо дітей до школи» традиційно проводить Кам’янець-Подільський міський Центр СССДМ для дітей з сімей, якими він опікується.

1  Нову шкільну форму, одяг, взуття та канцтовари на суму близько 48 тис. грн. сім’ї отримали від магазинів «Дитячій та підлітковий одяг», «Офіс-центр» «Марсель», «Ната. Стиль», «Стиль», а також Хмельницького обласного центру СССДМ, міського центру зайнятості та Бюро організації подорожей та бізнес-заходів «Атлас».

  Окрім цього, сім’ї отримали вживаний одяг, взуття, рюкзаки та інші необхідні до школи речі від багатьох небайдужих кам’янчан.

  Діти та дорослі члени сімей висловлюють слова вдячності міській владі та усім небайдужим за безкорисну  допомогу, адже усі речі були особисто передані сім’ям. Завдяки наданій благодійній допомозі діти та підлітки отримали можливість підготуватися до нового навчального року та відчути радість зустрічі зі школою.

7 8 9 разом_з_дитиною 10 11 12 13 14 15 2 3 4 5 6

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*