“Ми – діти твої, Україно!”

З метою відзначення в районі Міжнародного дня захисту дітей 31 травня 2016 року на базі Улашанівського НВК (с. Улашанівка Славутського району) Славутським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно зі службою у справах дітей, сектором культури та туризму, відділом освіти, молоді та спорту райдержадміністрації проведено районне свято “Ми – діти твої, Україно!”

У заході прийняли участь учні 9 навчальних закладів району (Улашанівського, Іванівського, Жуківського, Лисиченського, Крупецького, Старокривинського, Миньковецького, Полянського НВК та Цвітоського НВО), в тому числі діти-сироти та позбавлені батьківського піклування, діти з сімей у СЖО.

В програмі заходу відбулася святкова лінійка, конкурс дитячої самодіяльності, конкурс малюнку на асфальті та спортивні змагання.

По завершенні свята переможцям конкурсів було вручено призи і грамоти, всі учасники отримали солодкі подарунки та морозиво від спонсорів. На проведення заходу Славутським РЦСССДМ були придбані призи на суму 500 грн. 

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*