Мотиваційна робота із особами, які перебувають на обліку Центру пробації

IMG_20210802_1124142 серпня 2021 року відбувся інформаційно-просвітницький захід для засуджених, які перебувають на обліку Ізяславського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації»  у Хмельницькій області. Участь у заході взяли провідний інспектор Ізяславського районного сектору філії ДУ «Центр пробації у Хмельницькій області» Вадим Левченко, провідний фахівець із соціальної роботи КУ «Центр надання соціальних послуг» Ізяславської міської ради Юлія Потюк, провідний фахівець профорієнтації відділу надання соціальних послуг Ізяславської районної філії Хмельницького обласного центру зайнятості Тетяна Франчук.

В ході зустрічі з обліковими особами Вадим Левченко  наголосив на необхідності працевлаштування, подолання наявних конфліктних ситуацій, пошуку свого місця у житті, незважаючи та соціальний статус та наявні життєві проблеми.

228704722_565946644563728_3537205074536970349_nЮлія Потюк розповіла засудженим, які перебувають на обліку «Центру пробації», про роботу КУ «Центр надання соціальних послуг» Ізяславської міської ради, комплекс послуг, що надаються в Центрі. Було наголошено на необхідності виготовлення документів, які були втрачені, адже на обліку Центру пробації перебувають особи, у яких за різних обставин були втрачені паспорти.

Тетяна Франчук ознайомила присутніх із роботою Ізяславської районної філії Хмельницького обласного центру зайнятості, особливості постановки на облік, можливості навчання та перекваліфікації відповідно до потреб і навичок безробітних осіб.

Захід  на базі «Центру пробації» проведено із дотриманням вимог карантину.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*