Надання соціальних послуг в Кам’янець-Подільському районі

IMG_6758Кам’янець-Подільську районну військову адміністрацію з робочим візитом відвідали директорка Хмельницького обласного центру соціальних служб Тетяна Власюк та начальник відділу  методичного забезпечення соціальної роботи та навчальних заходів Наталія Гонта. Перебуваючи на Кам’янеччині, пані Тетяна зустрілася із керівниками підрозділів районної військової адміністрації та Кам’янець-Подільської міської ради, до повноважень яких належать сфери фінансів, освіти, охорони здоров’я та соціального захисту населення. IMG_6747 Участь у зустрічі взяв заступник голови районної військової адміністрації Юрій Завальнюк.

IMG_6774Під час спілкування учасники зібрання обговорили низку актуальних питань, пов’язаних з організацією надання соціальних послуг. Зокрема, йшлося про застосування принципів раннього втручання при наданні допомоги сім’ям з дітьми, забезпечення надання соціальних послуг внутрішньо переміщеним особам, особам з числа вразливих груп населення та особам, які потрапили в складні життєві обставини.

Під час зустрічі звернули увагу  й на особливості надання медичної допомоги та особливості влаштування до інтернатних закладів в умовах воєнного стану.

IMG-3fd1295037a90e58be94e82271d73c24-VТакож під час  робочого візиту  представники Хмельницького обласного центру відвідали та ознайомилися з роботою Кам’янець-Подільського навчально-реабілітаційного центру Хмельницької обласної ради.IMG-164dc5a6ae247728b4242c9570beeea0-V

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*