Надання соціальних послуг спільними зусиллями

IMG_20210804_1129054 серпня 2021 року фахівцями відділення соціальної роботи КУ «Центр надання соціальних послуг» спільно з відділом «Служба у справах дітей» Ізяславської міської ради здійснено спільний виїзд у населені пункти Ізяславської територіальної громади: села Васьківці, Клубівка, Мислятин, Лопушне. Виїздом охоплено 8 сімей, з них 6  – такі, що опинилися у складних життєвих обставинах, 2 – сім’ї, в яких діти перебувають під опікою.

IMG_20210804_110525У зазначених родинах проведено обстеження умов проживання, визначено стан задоволення базових потреб дітей щодо здоров’я, харчування, навчання, емоційного розвитку та побутових потреб, стан батьків та їх спроможність виконувати батьківські обов’язки. Проведено роз’яснювальну роботу щодо потреб дітей відповідно до їх статі та віку, фізичного та емоційного здоров’я, мотиваційну роботу щодо належного виконання батьківських обов’язків.

Фахівцями із соціальної роботи надано консультації батькам щодо налагодження взаємостосунків з дітьми та необхідності придбання дитячих книжок та розвиваючих іграшок для всебічного розвитку дітей.

IMG_20210804_103520Особливу увагу приділено роз’яснювальній роботі з батьками щодо безпечного поводження дорослих і дітей на водоймах у літній період.

Проведено мотиваційну роботу з батьками, що вживають спиртні напої, щодо припинення вживання алкоголю та належного виховання дітей.

 

 

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*