«Насильство в сім’ї як результат зловживання алкоголем»

  изображение_viber_2020-07-21_13-49-382  20.07.2020 р. фахівцем Ізяславського РЦСССДМ Євгенією Ткачук спільно із спеціалістами Ізяславського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації»  у Хмельницькій області проведено інформаційно-просвітницький захід з особами, що засуджені до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі на тему: «Насильство в сім’ї як результат зловживання алкоголем». Метою даного заходу було інформування облікових осіб щодо змісту поняття «насильство», його видів та проявів. Також в ході роботи було здійснено профілактичну бесіду щодо наслідків зловживання алкоголем, їх вплив на функціонування сім’ї та життєдіяльності людини в цілому. Також надано інформацію щодо проблеми ВІЛ/СНІДу у молодіжному середовищі.

Під час проведення заходу учасники отримали буклети на актуальні теми сьогодення: «З алкоголем дружити – недовго жити», «Правда про ВІЛ/СНІД», «Насильство в сім’ї».изображение_viber_2020-07-21_13-49-394

Інформаційно-просвітницькою роботою було охоплено 8 осіб, що перебувають на обліку Ізяславського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації»  у Хмельницькій області. Захід проведено із дотриманням умов карантину.

 

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*