На території Ізяславської міської територіальної громади забезпечено реалізацію соціального проекту БФ «КАРІТАС» – психосоціальна підтримка ВПО, постраждалих від війни в Україні

Інформацію надала Ізяславська міська громада КУ ЦНСП

Більше року війни принесли не тільки величезні втрати економіці України, але і надважкі негативні емоції та страждання в життя українців. Майже кожна українська родина відчуває вплив війни, яка розлучає рідних і близьких, змушує людей залишати свої домівки, калічить і забирає їх життя, тому надання психосоціальної підтримки ВПО, які постраждали від війни та на даний проживають на території Ізяславської міської територіальної громади є одним із пріоритетних напрямків роботи відповідних соціальних служб громади.

ізяслав 2Завдячуючи тісній співпраці Ізяславської ТГ та Благодійного фонду «Карітас» Української греко-католицької церкви на території Ізяславської 

міської територіальної громади забезпечено реалізацію соціального проекту БФ «КАРІТАС» – психосоціальна підтримка ВПО, постраждалих від війни в Україні.

6 квітня 2023 року у приміщенні КУ “Центр надання соціальних послуг” Ізяславської міської ради відбувся захід з миробобудування  та попередження конфліктів «Я будую мир». Метою заходу є психосоціальна підтримка внутрішньопереміщених осіб, усвідомлення причин конфліктів,  усвідомлення цінності миру в світі, в Україні та в душі.  Під час заняття фахівцями мобільної групи фонду «КАРІТАС» здійснюється формування знань та  навичок безконфліктного реагування на виклики в міжособистісних відносинах та в різних життєвих ситуаціях.

Ізяслав 1До уваги внутрішньо переміщених осіб, які проживають на території Ізяславської міської територіальної громади! Соціально – психологічна допомога надаватиметься  внутрішньо переміщеним особам представниками БФ «КАРІТАС» щочетверга на базі Центру надання соціальних послуг» Ізяславської міської ради за адресою: м. Ізяслав, вул. Шевченка, 10-В.

Тема заходу психосоціальної підтримки ВПО, яке відбудеться наступного тижня -13.04.2023  року: «Я чекаю тебе із війни». Метою заходу є психосоціальна підтримка як внутрішньо переміщених осіб, так і місцевого населення нашої громади, чиї близькі люди, знайомі, рідні на даний час захищають нашу Батьківщину.

 Попередній запис на заняття здійснюється за телефоном: 0963774619

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*