На Хмельниччині зареєстрований перший надавач соціальних послуг недержавного сектору, який надає послуги реабілітації від психоактивних речовин

1На Хмельниччині, за підсумками перевірок та робочих нарад з надавачами соціальних послуг недержавного сектору,  в яких надають реабілітацію  від наркотичних та алкогольних  засобів, є 13 закладів. Станом на 19.04.2021 року першим в області, з вищевказаної категорії недержавних закладів, зареєструвався Тренінговий центр «Пріоритет» в особі приватного підприємця Сергія Каркавіна.

За словами директора обласного центру соціальних служб Тетяни Власюк: «На сьогодні в області стоїть завдання аби всі недержавні заклади, які надають соціальні послуги пройшли державну реєстрацію та були зареєстровані в Реєстрі надавачів  соціальних послуг».

Внесення до Реєстру дасть можливість працювати в офіційному полі і претендувати на отримання фінансування за рахунок бюджетних коштів, зокрема через механізм соціального замовлення, – про це в бесіді з представником Тренінгового центру «Пріоритет», наголосила Тетяна Михайлівна.   

 

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*