На Хмельниччині розпочалися тренінгові навчання за підтримки Уряду Канади

IMG_20220927_110209В умовах сьогодення від стійкого психологічного стану кожного громадянина залежить психологічний клімат в цілому. Наша область серед небагатьох в Україні має можливість поширити інноваційну програму, розроблену ВООЗ серед тих спеціалістів, які працюють з людьми.

Захід відбувається за підтримки проекту Ініціатива з захисту прав дитини та розвитку соціальних послуг, проекту «Супровід урядових реформ в Україні» (SURGe), який впроваджується Alinea International за підтримки Уряду Канади.  Учасники пройшли курс «Самодопомога Плюс» [Self-Help Plus] (SH+), який був розроблений Всесвітньою організацією охорони здоров’я (ВООЗ) як груповий курс управління стресом.IMG_20220927_110158

Тренінгові навчання проводять сертифіковані тренера Хмельницького обласного центру соціальних служб: заступник директора Наталія Мельник, психолог Юлія Воробієвська та фахівець з соціальної роботи Ірина Конопко.

IMG_20220927_110314В роботі курсу взяла участь директор обласного центру соціальних служб Тетяна Власюк.

Психологічне здоров’я громадян, особливо в умовах сьогодення, є важливим аспектом моральної стійкості усього суспільства.

У майбутньому отримані знання та навички під час цього чотирьохденного навчання будуть поширені  та застосовані  на практиці спеціалістами у своїх громадах.  IMG_20220927_110915 (1)

Участь у груповому курсі взяло 25 спеціалістів з Волочиської, Нетішинської, Деражнянської, Дунаєвецької, Городоцької, Кам’янець-Подільської, Старосинявської, Летичівської, Шепетівської, Розсошанської, Теофіпольської, Хмельницької територіальних громад.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*