На Шепетівщині проходить обласний семінар для директорів центрів СССДМ

 Протягом 7-9 червня 2017 року на базі Шепетівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проходить обласний семінар-нарада для директорів центрів СССДМ на тему: «Поширення кращих практик профілактики негативних явищ у дитячому та молодіжному середовищі».

 7 червня відбулось відкриття семінару, участь у якому взяли голова Шепетівської районної державної адміністрації Підопригора Р.Б., голова Шепетівської    районної ради Дзяворук П.Ф., директор Хмельницького обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Власюк Т.М., начальник відділу ВЮП УПД ГУНП у Хмельницькій області Цимбалюк С.В., голови Ленковецької та Судилківської ОТГ, фахівці із соціальної роботи та представники ЗМІ. 

 У своєму виступі голова адміністрації Роман Підопригора відзначив актуальність та важливість завдань, які стоять перед органами виконавчої влади та місцевого самоврядування у сфері соціальної політики. Адже питання профілактики негативних явищ у дитячому і молодіжному середовищі надзвичайно важливе.

 «Нажаль, сьогодні ми спостерігаємо тенденцію до росту злочинності в молодіжному середовищі, в тому числі збільшення вчинення злочинів неповнолітніми. Системна робота з особами, які мають конфлікти з законом, сприяє запобіганню росту злочинності серед даної категорії. Надзвичайно важлива є між секторальна взаємодія служб, відділів адміністрації, поліції, кримінально-виконавчої інспекції, навчальних закладів. Неповнолітні та молодь, які вчиняють злочини, виховуються як у повних сім’ях, так і в сім’ях, які перебувають у складних життєвих обставинах. Профілактична робота в сім’ях, за місцем їх проживання, особливо молоді, яка має конфлікти з законом, потребує тісної взаємодії відповідних служб», – сказав очільник району. 

 Також, Роман Борисович побажав усім учасникам гарної роботи, приємного та корисного спілкування, втілення нових сміливих ідей та проектів.

_DSC0014 _DSC0008 _DSC0006

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*