Організація роботи ради стейкхолдерів у Кам’янці

Центр та КПНУ29 січня відбулася робоча зустріч в Кам’янець-Подільському міському Центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (директор Еліна Ковтун) з завідувачем кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи (Тетяна Опалюк) факультету корекційної та соціальної педагогіки і психології Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка.

Основним серед питань, які обговорювалися, стала організація роботи ради стейкхолдерів освітньо-професійної програми «Соціальна допомога» (магістерського рівня вищої освіти).

Якісна і успішна професійна підготовка майбутніх спеціалістів неможлива без проходження практики, у тому числі із подальшим працевлаштуванням, і в цьому контексті співпраця між кафедрою та Центром є безумовною.

Окрім цього, на базі Центру діє і «Школа волонтерів» більшість учасників якої є студенти, що навчаються за спеціальністю Соціальне забезпечення галузі знань Соціальна робота.

Студенти та викладачі кафедри із свого боку багаторазово залучалися не лише до заходів Центру, а й до допомоги сім’ям, які перебувають під соціальним супроводом Центру.

 

 

 

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*