Особливості та переваги створення прийомної сім’ї

фото   На таку тему 12 червня 2017 року в місті Кам’янці-Подільському відбулася бесіда психолога з жінками під час семінару для безробітних жінок «Жінка на ринку праці». Подібні заходи проходять планомірно, у рамках співпраці Кам’янець-Подільського міського центру зайнятості та Кам’янець-Подільського міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

  Під час заходу психолог Центру СССДМ, Віталій Поліщук, інформував безробітних жінок про альтернативні форми влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Окрім цього, спеціаліст ознайомив присутніх із послугами, які надає Центр СССДМ та порядком їх отримання. Особливу увагу було приділено вихованню дітей різного віку, а також  індивідуальним консультаціям психолога та юриста.

  За більш детальною інформацію щодо створення прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу звертатися до Кам’янець-Подільського міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді: вул. Шевченка, буд. 26 (ІІІ поверх), тел. 91429.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*