Партнерство закладів Кам’янця-Подільського задля попередження булінгу

булінг  Продовжується співпраця Кам’янець-Подільського міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з вищими навчальними закладами міста щодо надання консультативно-методичної допомоги з сучасних соціальних питань.

  7 лютого, за запрошенням адміністрації Кам’янець-Подільського медичного училища, перед кураторами академічних груп виступив психолог Кам’янець-Подільського міського Центру СССДМ, Віталій Поліщук, під час їх чергового засідання на тему: «Булінг як актуальна соціально-педагогічна проблема та шляхи її вирішення у студентському колективі».

  Засіданню передувало проведення у закладі дослідження серед студентів І курсу, спрямоване на виявлення наявності булінгу, яке було проведено за допомогою науковців та студентів Кам’янець-Подільського національного університету ім. Івана Огієнка.

  Результати дослідження допомогли партнерам визначити шляхи подальшої співпраці з метою попередження проявів булінгу у студентському середовищі.

  У ході наради психолог Центру роз’яснив поняття «булінгу», його причини та наслідки, допоміг педагогічному колективу училища визначитися з алгоритмом дій у складних ситуаціях, пов’язаних з булінгом, а також наголосив на відповідальності за його вчинення. У ході активного діалогу учасники обговорили шляхи подолання проявів цього явища у студентському середовищі у майбутньому.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*