Практична співпраця в місті Кам’янці-Подільському

Багато років поспіль Кам’янець-Подільський міський Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді співпрацює факультетом корекційної та соціальної педагогіки і психології Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Це проведення спільних заходів соціального спрямування, організація благодійних акцій, розвиток волонтерського руху. Важливим аспектом співпраці є організація соціально-педагогічної практики для студентів старших курсів – «без п’яти хвилин» спеціалістів соціальної сфери.

З 27 жовтня 2016 року розпочалася практика студентів п’ятого курсу на базі Центру. Адже тут вони мають змогу реалізувати набуті знання на практиці та здобути професійних навичок. Зі свого боку, спеціалісти Центри передають свій досвід практикантам щодо здійснення соціальної роботи з сім’ями, які перебувають у складних життєвих обставинах, з сім’ями, де є постраждалі від насильства, з дітьми та молоддю, які перебувають у конфлікті із законом, з особами з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, з дітьми та молоддю, які мають функціональні обмеження, з сім’ями внутрішньо переміщених осіб, з учасниками антитерористичної операції та членами їх сімей, а також іншими категоріями сімей, які потребують сторонньої допомоги.

Практична співпраця надає місту Кам’янцю-Подільському можливість отримати якісно підготовлених майбутніх спеціалістів соціальної сфери.

%d1%81%d1%82%d1%83%d0%b4%d0%b5%d0%bd%d1%82%d0%b8

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*