Презентація БО “БФ ДІТИ ГЕРОЇВ”

Днями відбулася онлайн-презентація  БО “БФ ДІТИ ГЕРОЇВ” (Children of Heroes) для Хмельниччини. Участь у зустрічі взяли представники департаменту 1700039977487соціального захисту населення, департаменту освіти і науки Хмельницької ОВА, обласного центру соціальних служб, служби у справах дітей обласної військової адміністрації, представники районних військових адміністрацій, місцеві зацікавлені громадські організації.

Фонд, що опікується дітьми, котрі втратили батьків внаслідок повномасштабного вторгнення ворогів в Україну, знайомили із своєю роботою. Адже БО надає довготривалу допомогу дітям до 18-ти років.

Варто наголосити, засновниками фонду є українці, молоді родини, сучасні підприємці, громадські діячі, переважно із закордонною освітою провідних ВУЗів світу, які повернулись в Україну для розвитку Батьківщини.

Характеризуючи команду, а це 132 співробітники, 73 сімейні помічники, 23 психологи, було наголошено на структурі Фонду та його процесах побудови. Вони, до речі, створені  за кращими зразками прозорих міжнародних благодійних організацій.1700039930731

Під час онлайн-зустрічі було наголошено про те, що до Фонду щодня долучається щонайменше 20 дітей. Це діти військовослужбовців, котрі втратили батька чи матір, обох батьків, цивільних громадя н.

Представник БО наголосив, що за рік Children of Heroes масштабувалися і стали найбільшим фондом в Україні. Найбільшою програмою підтримки зараз є екстрена підтримка – надання негайної матеріальної допомоги родинам. Другою за величиною – є помічники дітей: вони є прямим і постійним звʼязком з сімʼями. Відстежується  контакт з дітьми та максимізується допомога для них.

На сьогоднішній день різнобічною допомогою охоплено понад 6700 дітей в межах України. Довгострокова мета — виховати впевнених, освічених та амбітних лідерів, щоб вони могли повністю реалізувати свій потенціал та успішно інтегруватися в глобальне суспільство.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*