Причини виникнення гендерної дискримінації

IMG_1718  15 лютого 2019 року в Хмельницькому міському Центрі занятості відбувся семінар для відвідувачів Центру «Гендерні питання: що потрібно знати».

  Організатори навчального семінару психолог Хмельницького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Джал Антоніна та спеціаліст міського  Центру занятості Семенюк Валентина запропонували учасникам змістовний матеріал та практичні життєві ситуації, які б допомогли відрізнити поняття статевих і гендерних людських ролей, визначити власне ставлення до теми гендерної дискримінації, особисто оцінити свою спроможність у плані гендерної незалежності в ситуації пошуку роботи чи аналізуючи причини втрати попереднього місця роботи.

  Мотивуючий відеоматеріал успішної жінки-працівниці вищої керівної ланки найвідомішої в світі соціальної мережі та його обговорення допомогли учасникам семінару взяти до уваги запропоновані нею поради в питанні кар’єрного росту та особистісного вдосконалення.

  Дякуємо усім організаторам та учасникам за участь і нагадуємо, більш детальну інформацію можна отримати під час індивідуальних консультацій у вказаних установах.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*