Проведена презентація Центру соціальних служб для студентів 1го курсу напрямку соціальна робота Хмельницького національного університету

пр 1  20 лютого психологом Хмельницького міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Любов’ю Кирилюк була проведена презентація Центру для студентів 1 го курсу спеціальності соціальна робота Хмельницького національного університету. Психолог ознайомила студентів із усіма напрямками роботи Центру, видами роботи що здійснюються працівниками, а також особливостями індивідуального консультування громадян, які відвідують Центр. Також студенти ознайомились із тематикою інформаційно-просвітницьких заходів, що здійснює Центр.

 пр гр 2 Учасники презентації ознайомились із особливостями соціально – психологічної  роботи, яка проводиться із особами, що перебувають у конфлікті із законом, наданням соціальних послуг сім’ям, дітям та молоді, що опинилися в складних життєвих обставинах та іншими послугами, які надаються громадянам за потребою.

  Важливою особливістю роботи Центру є співпраця з різноманітними установами, організаціями, у взаємодії з якими здійснюється різноманітна допомога громадянам. Для ступр гр 1дентів напрямку соціальної роботи це було досить корисною інформацією, вони мали змогу більш детально ознайомитись із специфікою роботи соціальних педагогів, фахівців із соціальної роботи. Кожен зі студентів зміг отримати відповідь на усі запитання, які їм були цікавими, і надалі стануть для них корисною інформацією у навчанні та в подальшій професійній діяльності. Студенти виявили бажання долучитися до акцій та масових заходів, що проводяться міським Центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

За інформацією Хмельницького міського Центру

соціальних служб для сімї, дітей та молоді

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*