Проведення акції «З радістю – в школу!» Ізяславським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

Exif_JPEG_420  Напередодні початку нового навчального року Ізяславський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді традиційно проводить районну акцію «З радістю – в школу!».

  Метою Акції є надання адресної допомоги щодо підготовки до навчального року школярам, які виховуються в сім’ях у складних життєвих обставинах. Такі батьки потребують соціальної підтримки держави, тому що не мають змоги самостійно зібрати своїх дітей до школи. Для центру стало нагальним питанням допомогти сім’ям, які потребують соціального захисту, у забезпеченості найнеобхіднішим шкільним приладдям – зошитами, альбомами для малювання, пеналами, кольоровими олівцями, ручками та ін. Крім того, Ізяславським РЦСССДМ постійно здійснюється прийом та видача придатних дитячих речей, які були у використанні, в т. ч. шкільних форм, спортивного одягу, взуття. Цього року допомогу при підготовці до нового навчального року отримали 68 дітей. Така допомога стала справжнім подарунком для школяриків, а для їхніх батьків фінансовою підтримкою.

  Окрему подяку висловлюємо Хмельницькому обласному центру СССДМ, яким організовано забезпечення дітей шкільним приладдям, одягом, взуттям.

Exif_JPEG_420IMG_20180829_095921 IMG_20180829_100127  20180828_123917

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*