Проведено засідання Координаційної ради з проблем ВІЛ-інфекції/СНІДу, туберкульозу та наркоманії при Славутській районній державній адміністрації

P1080903  З метою вирішення проблемних питань у сфері протидії ВІЛ-інфекції, СНІДу, туберкульозу та наркоманії при райдержадміністрації створена та діє координаційна рада, роботу якої організовує Славутський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

  14 березня 2018 року відбулось засідання Координаційної ради. У засіданні взяли участь представники медичних установ району, відділів та управлінь райдержадміністрацій, районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, преса.

  В порядку денному заслухано ряд актуальних питань з проблем захворювання на туберкульоз та ВІЛ-інфекцію.

  За результатами розгляду питань прийнято ряд рішень щодо активізації  роботи із профілактики захворювань на ВІЛ-інфекцію/СНІД та туберкульоз шляхом проведення системних заходів серед дітей та підлітків у навчальних закладах району, індивідуальних бесід з населенням, особливо серед неблагонадійних, асоціальних категорій осіб, здійснення просвітницької роботи в місцях масового збору громадян, а також визначено основні напрямки профілактичної та лікувально-діагностичної роботи.

P1080907 P1080909

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*