Проведено тренінг «Міждисциплінарна команда: Партнерство та прийняття рішень у найкращих інтересах для дитини»

168741197595221 червня поточного року в м.Кам’янець-Подільському на базі міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведено тренінг «Міждисциплінарна команда: Партнерство та прийняття рішень у найкращих інтересах для дитини», який є Завершальним етапом навчання кандидатів у патронатні вихователі.

В тренінгу взяли участь представники служби у справах дітей, міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, управлінь соціального захисту населення, охорони здоров’я, освіти, поліції та кандидати у патронатні вихователі.

В подальшому, рішення про створення та функціонування патронатної сім’ї прийматиметься міською владою відповідно до чинного законодавства.

Довідково: Патронат над дитиною – це тимчасовий догляд, виховання та реабілітація дитини в сім’ї патронатного вихователя на період подолання дитиною, її батьками або іншими законними представниками складних життєвих обставин.

Метою патронату над дитиною є забезпечення захисту прав дитини, яка через складні життєві обставини тимчасово не може проживати разом з батьками / законними представниками, надання їй та її сім’ї послуг, спрямованих на реінтеграцію дитини у сім’ю або надання дитині відповідного статусу для прийняття подальших рішень з урахуванням найкращих інтересів дитини щодо забезпечення її права на виховання в сім’ї або в умовах, максимально наближених до сімейних.

1687411975956 1687411975964

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*