Проведено тренінг «Складові гарного настрою…» та майстер – клас з виготовлення новорічної листівки

листівка  15.12.2017 року в  Хмельницькому міському Центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відбувся тренінг на тему: «Складові гарного настрою…» та майстер-клас по виготовленню новорічної листівки спільно з Товариством Молодих Інвалідів.

  Такий мінливий і складний світ, який впливає на наше життя і настрій. Як же за допомогою гарного настрою досягти бажаних результатів? Виникає перед нами таке запитання. Важливо відразу запам’ятати, що настрій – перш за все, результат ставлення людини до навколишнього світу, до своїх близьких і друзів. Якщо ставитися до будь-яких подій  негативно, то й настрій швидко стане відповідним. Тому перше правило – щоб створити гарний настрій, треба намагатися знаходити в подіях, навіть якщо вони здаються спочатку досить негативними, щось добре, корисне. Мабуть, кожен на практиці зустрічався з підтвердженням висловлювання «думки матеріалізуються». А якщо перебувати в пригніченому настрої, то і думки будуть відповідними. І чим довше затягується депресія, тим більше шансів, що все негативне буде матеріалізуватися. У свою чергу, позитивний настрій налаштовує події на зовсім інший, мажорний лад. Отже, імпульс гарного настрою «розгортає» події, і вони матеріалізуються в легкій формі.

  Саме тому й працівниками Центру було запропоновано напередодні новорічних свят створити для кожного таку атмосферу, яка б запам’яталась й відповідно матеріалізувалась у прийдешньому році. Тому всі присутні долучились до виготовлення новорічної листівки, яку мали можливість подарувати рідним людям. Час промайнув досить швидко,  всі учасники отримали багато вражень від самого процесу, духовно збагатились й зарядились позитивною енергетикою.

За інформацію Хмельницького міського Центру

соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*