Продовжуємо співпрацювати зі студентами Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії

IMG_20211202_1002052 грудня відбулась онлайн зустріч заступника директора обласного центру соціальних служб Наталії Мельник та начальника відділу  Наталії Гонти  з здобувачами вищої освіти ОП Соціальна робота, Кафедри педагогіки Хмельницької  гуманітарно-педагогічної академії.

Темою зустрічі стало щорічне  проведення Всеукраїнської кампанія “16 днів проти насильства” яке  проводиться  щорічно з 25 листопада до 10 грудня з метою привернення уваги до проблем подолання насильства в сім’ях, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.

Шляхом онлайн-режиму студентам була представлена  презентація “16 днів проти насилля” для більш детального ознайомлення з проблематикою.

IMG_20211202_100614В презентації містяться : основні  напрямки  реалізації державної політики у сфері запобігання та протидії домашньому насильству, види насильства, пам’ятка по уникненню насильства, правила поведінки в конфліктних ситуаціях, телефони безкоштовної цілодобової гарячої лінії для жертв домашнього насильства.

IMG_20211202_104022За словами Наталії Мельник, з метою покращення взаємодії суб’єктів відповідальних за реалізацію державної політики з питань попередження насильства в сім’ї, Хмельницьким обласним центром соціальних служб постійно надається територіальним громадам області  інформаційні буклети, плакати, проводяться постійні роз’яснення щодо безкоштовної та конфіденційної підтримки та допомоги постраждалих від насильства в сім’ї.

 

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*