Просвітницькі заходи з популяризації альтернативних форм сімейного влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування у м. Кам’янці-Подільському

13 та 17 жовтня 2016 року, у рамках семінарів Кам’янець-Подільського міського центру зайнятості спеціалісти Кам’янець-Подільського міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Гомілко Н.Д. та Поліщук В.А. проводили просвітницькі заходи для безробітних жінок та молоді на тему: «Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Сімейні форми виховання».

Кожній дитині потрібна родина. Проте, якщо у дитини нема можливості жити з рідними батьками, то найкраща альтернатива — це сімейне оточення, а не державні заклади опіки. На центри СССДМ покладена функція популяризації альтернативних форм сімейного влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування – прийомні сім’ї та дитячі будинки сімейного типу. Тому Кам’янець-Подільський міський Центр СССДМ зарошує до співпраці підприємства, установи та організації міста Кам’янця-Подільського: для усіх бажаючих більше взнати про альтернативні форми влаштування дітей, що залишились без батьків, будуть проведені просвітницькі заходи.

За більш детальною інформацію щодо створення прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу, а також щодо замовлення просвітницького заходу, звертатися до Кам’янець-Подільського міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді: вул. Шевченка, буд. 26 (ІІІ поверх), тел. 91429.

img_9516

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*