Протидія торгівлі людьми

  Торгівля людьми та їх експлуатація – прихована проблема нинішнього суспільства, як при виїзді за кордон, так і в межах території України. Її жертвами стають не тільки дорослі, а ще й діти.

20180604  04 червня 2018 року на базі Шепетівського міськрайонного центру зайнятості фахівці із соціальної роботи Шепетівського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, спеціалісти ОТГ, які надають соціальні послуги сім’ям, дітям та молоді, пройшли навчання за програмою протидії торгівлі людьми, ідентифікації постраждалих і взаємодії держслужбовців у надані допомоги особам, що постраждали від злочину торгівлі людьми. Навчання проведено в рамках реалізації Хмельницького регіонального комітету проекту “Поширення національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи в сфері протидії торгівлі людьми, в Україні”.

  Учасники семінару обговорювали питання розпізнання жертв торгівлі людьми та методику і інструменти допомоги їм, проходили практичні завдання з виявлення проблем у цих осіб та шляхи їх подолання.

  Навчання проводила Оксана Устинова – Президент Благодійного Фонду “Ксена”, та Алла Андрейчак – керівник державного закладу “Хмельницький обласний центр соціально-психологічної допомоги”. Усі учасники отримали сертифікат, що підтверджує проходження навчання.

  Обізнаність наших громадян у наявності проблеми та шляхах її подолання сприятиме убезпеченню українців під час працевлаштування. 

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*