Психолог Хмельницького міського центру соціальних служб для см’ї, дітей та молоді Ольга Захожа спільно із молоддю товариства «ПЕРСПЕКТИВА» провела тренінг на тему: «ПОСМІХНИСЬ СВІТУ І ВІН УСМІХНЕТЬСЯ ТОБІ»

IMG-d0f8f6f4bc4e9357e64cca72b5f804a7-V (1)  Основна мета заняття: формування позитивного ставлення до власного життя, навчання у допомозі собі та другу, а також знаходження позитиву у всьому що оточує.

  Протягом заняття молодь міркувала про різноманіття барв життя, сенс життя кожного з нас, зупинились на обговоренні того, як ми сприймаємо життєві труднощі та випробування і як їх сприймають інші. А також знайшли власний унікальний рецепт: «Усмішка, гумор, любов й повага до себе й усіх хто тебе оточує – і є запорука життєрадісної та щасливої людини». За час зустрічі молодь спільно із психологом за допомогою кольорового тесту Люшера визначили настрій колективу й кожного окремо. Використовуючи методику «12 тварин» Пашнєва спробували виявити індивідуальні типологічні риси особистості, та як вони впливають на формування внутрішнього світу людини.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*