Підвищення рівня співпраці у м. Кам’янці-Подільському

2 березня 2016 року відбулося підписання Меморандуму між Кам’янець-Подільським міським Центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та кафедрою соціальної педагогіки і соціальної роботи факультету корекційної та соціальної педагогіки і психології Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка.

Багато років поспіль Центр плідно співпрацює з Університетом щодо здійснення соціальної підтримки сімей, дітей та молоді. Університет направляє студентів для проходження практики до Центру, у свою чергу, Центр залучає студентів до волонтерської діяльності.  Спільно проводяться благодійні акції підтримки сімей з дітьми, які потребують адресної допомоги, загальноміські заходи різного спрямування.

Кафедра соціальної педагогіки і соціальної роботи готує фахівців для роботи саме у соціальних службах. Тому партнерами були зроблені конкретні кроки для визначення сфер подальшого співробітництва та перспективної співпраці на новому рівні, які викладено у Меморандумі. З підпису Меморандуму фактично розпочалося втілення у життя довгострокової програми співпраці «Практична підготовка майбутніх фахівців соціальної сфери для подальшого здійснення професійної та волонтерської діяльності».

Підписанти, директор Центру Юлія Побережна та завідувач кафедри Людмила Мельник висловили спільні сподівання, що підвищення рівня співпраці Центру та кафедри надасть можливість сучасному студенту – майбутньому працівнику соціальної сфери – вдало поєднати якісну теоретичну підготовку та набути практичних навичок для здійснення майбутньої професійної діяльності. Водночас переконання у правильності вибору професії надасть поштовх молоді для розвитку та вдосконалення волонтерської діяльності у сфері надання соціальних послуг сім’ям, дітям та молоді.

1 2

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*