Пcихологом Хмельницького міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведено тренінг на базі Хмельницького міського Центру зайнятості для осіб з особливими потребами

Центр зайнятості 2.08.18  Людям з обмеженими фізичними можливостями важливо реалізуватися, адже працювати – означає бути потрібним суспільству, почуватися повноцінною людиною.

  2 серпня 2018 року практичний психолог Центру Любов Панчук провела тренінг «Відчуй себе впевнено» для осіб з особливими потребами, які перебувають на обліку у Центрі зайнятості.

  Метою тренінгу було формування цілісного та адекватного бачення власних здібностей та можливостей, вироблення навичок постановки та досягнення власних життєвих цілей, формування віри в себе та вироблення готовності долати труднощі на шляху до досягнення мети.

  Під час проходження тренінгу учасники виконували вправи, обговорювали проблеми працевлаштування, які пов’язані із наявністю групи інвалідності, також невпевненістю в собі, дефіцитом внутрішньої мотивації. Ділилися власними думками, порадами з учасниками тренінгу.
  На завершення учасники переглядали відеоролик на підвищення мотивації до досягнення успіху.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*