Реалізація заходів з питань боротьби та протидії торгівлі людьми

1  11 травня 2018 р. у Полонському районному центрі зайнятості  відбувся тренінг для  представників держструктур району та представників органів місцевого самоврядування в рамках реалізації регіонального компоненту проекту «Поширення Національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми, в Україні».

  Проект реалізується Координатором проектів ОБСЄ в Україні на замовлення Міністерства соціальної політики України та за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Канади.

clip_image001  Виконавчим партнером Проекту у Хмельницькій області є Благодійний Фонд «Ксена», співробітники якого мають 14-річний досвід надання допомоги постраждалим від торгівлі людьми.

  Під час тренінгу представники державних структур та органів місцевого самоврядування підвищили кваліфікацію з питань протидії торгівлі людьми та покращили спроможність виявляти постраждалих від цього злочину, надавати їм допомогу та підтримку відповідно до Закону України «Про протидію торгівлі людьми» в умовах розвитку державного Національного механізму взаємодії суб’єктів.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*