Рейд у місця відпочинку молоді

На передодні травневих свят Деражнянський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді взяв участь у вечірньому рейді у місця масового відпочинку молоді, проведення якого було проініційоване ювенальною превенцією Деражнянського відділення поліції. В ході рейду відвідано місця відпочинку та концентрації молоді м. Деражні, с. Кальні, с. Згарок, с. Шпичинці.

Порушень правил торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробам не виявлено. проте, виявлено випадок розпивання неповнолітнім алкогольних напоїв у громадському місці, а саме на міській зупинці, про що складено відповідний протокол. Випадкові свідки події відразу ж повідомили батька неповнолітнього, який незабаром з’явився на місці. Слід відмітити прикрість ситуації: як юнак, так і його батько не усвідомлюють а ні причини, а ні наслідки такого дозвілля. Залишається сподіватися, що відповідальність перед законом за такий відпочинок, бодай частково змінить сімейні пріоритети.

Представниками Центру та відділу поліції проведено роз’яснювальну роботу з працівниками кафе та барів щодо недопущення продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів дітям та про першочерговість дій у разі виявлення у закладі дитини у стані алкогольного сп’яніння. Проведено  бесіди і з молоддю про правила поводження у громадських місцях та у місцях відпочинку.

IMG_20170429_004033

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*