Робоча зустріч в рамках акції

РОБОЧА ЗУСТРІЧ  В рамках акції «16 днів проти насильства» 28 листопада 2019 року відбулася робоча зустріч Теофіпольського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з Теофіпольським РС «Центр пробації» та Теофіпольським бюро правової допомоги з питань узгодження профілактичних заходів щодо осіб, які скоїли домашнє насилля та  перебувають на обліках в даних установах.

  Під час зустрічі було зазначено, що на обліку в Центрі пробації перебуває 9 осіб молодіжного віку, які притягнуті до адміністративної відповідальності за вчинення домашнього насилля, а також 39 умовно засуджених осіб молодіжного віку.

  Підводячи підсумки за 2019 рік, по направленню до РЦСССДМ звернулося 8 осіб молодіжного віку, які засуджені до покарання без позбавлення волі та звільнилися з МПВ, яким надавалися соціальні послуги відповідно до карток клієнта. Проводилися групові профілактичні заходи виховного характеру щодо скоєного злочину, бесіди по запобіганню та протидії домашньому насильству, складалися діагностичні картки для виявлення життєвих орієнтирів, профілактика негативних явищ (вживання алкоголю, тютюнопаління), надання буклетів.

  На завершення заходу учасники дійшли висновку про необхідність в подальшій співпраці та посиленні проведення соціально-виховної та профілактичної роботи серед осіб даної категорії.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*