Розвиток волонтерського руху в місті Кам’янці-Подільському

З вересня місяця Кам’янець-Подільський міський Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді планує розпочати навчання для молодих людей, які виявили бажання бути волонтерами. Спеціалісти Центру запрошують усіх бажаючих долучитись до участі в інтерактивних заняттях та стати волонтерами соціальної служби. Адже волонтери Центру залучаються не лише до здійснення соціальної роботи, а й приймають активну участь у загальноміських заходах, вчаться працювати в групі та здобувають навички і вміння, які зможуть використовувати у дорослому житті.

Якщо  Ви бажаєте знайти нових друзів, Ви – молоді та активні, бажаєте реалізувати себе, хочете бути корисним – станьте волонтером міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

За більш детальною інформацією звертайтеся до Кам’янець-Подільського міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за адресою: вул. Шевченка, 26, тел. 9-14-29.

Спеціалісти Центру висловлюють подяку волонтерам, які прийняли участь у загальноміських заходах до Дня Незалежності: Козак Олеся, Шлапай Анна, Семенюк Анастасія, Заїка Анастасія та Ярославський Богдан.

фото

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*