Семінар-тренінг «Арт-терапія в роботі з дітьми з інвалідністю»

21-22 червня 2016 року в обласному літературно-меморіальному музеї М.О. Островського проходив Всеукраїнський семінар-тренінг «Арт-терапія в роботі з дітьми з інвалідністю», який організувала Всеукраїнська громадська організація інвалідів «Творче об’єднання дітей і молоді з фізичними обмеженнями».

Учасників семінару привітала заступник голови адміністрації Наталія Собчук.
В заходах прийняли участь діти району з особливими потребами та їх батьки, працівники районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, управління соціального захисту населення райдержадміністрації, міського та районного центрів соціальної реабілітації інвалідів.
Діти з особливими потребами ознайомились із напрямками арт-терапії, як джерелом самозцілення, захисним засобом для гармонійного розвитку. Проведені практичні заняття, під час яких учасники випробували нетрадиційні техніки малювання: пальчиковий живопис, тампонування, монополія, малювання по мокрому, а також майстер класи по роботі з гофрованим папером та з квілінгу.
Заняття з арт-терапії пройшли весело та цікаво.
Учасники семінару поділились своїм досвідом роботи з дітьми та молоддю з особливими потребами, залучення їх до творчості та спорту.

4 3

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*