СКАЖЕМО НАСИЛЬСТВУ НІ

  Проблема сімейного насильства надзвичайно важлива передусім тому, що сім’я є основою суспільства і повинна перебувати під особливим захистом держави. Від насильства в сім’ї можуть потерпати всі члени рфодини, але найчастіше воно торкається слабких, нездатних захистити себе і залежних членів сім’ї: дітей, людей похилого віку, осіб з обмеженими фізичними чи психічними можливостями, жінок. Фахівці стверджують, що найбільше потерпають від насильства в сім’ї жінки та неповнолітні діти.

  Багато жертв домашнього насильства не знають, у якому напрямку зробити перший крок до порятунку. Лише 18% громадян знають, що в Україні діє Закон Про попередження насильства в сімї.” З метою підвищення рівня інформативності молодих людей з питань уникнення та попередження проявів домашнього насильства 22.09.2017 року на базі Плужненського професійного аграрного ліцею фахівцями Ізяславського РЦСССДМ проведено захід “Ми проти насильства”.

  В ході проведеного захисту розглянуто соціально – психологічні та соціально – правові аспекти проблеми домашнього насильства, систему надання соціальної допомоги жертвам насильства, моделі та стратегії поведінки в сімях.

IMG_20170922_093535 IMG_20170922_092245

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*